Happy halloween

~ tråkig halloween. ~

Hoppas ni alla har haft en bra dag och att kvällen blir ännu mer grym. Själv sitter jag hemma med pojkvännen på grund utav kompisbrist, typ. Hade velat dragit ut på fest men ekonomin tillåter inte krogen och dessutom ligger drickat och väntar sedan förra festen. Trist, trist. Har så himla svårt med vänner, det är så sjukt tråkigt även om jag alltid har varit en hemma person så kan det vara skönt att komma ut. 
Jag får helt enkelt hoppas att det löser sig med tiden. Kramis. The Autumn Tag

Vad är din favoritsak med hösten?

Det bästa med hösten är att man kan välja att stanna inne i värmen, alla som hellre är inne har nu en anledning till att inte gå ut ;) Nej skämtosido jag gillar färgerna på hösten, gash vad fint allting är. Kylan däremot som kommer med stormsteg är ingen favorit, då jag har astma så får jag så fruktansvärt svårt att vara ute då jag inte kan andas. Jag måste nog säga att det bästa är mysiga filmkvällar med ljus, filtar, vänner, godis och någon varm dryck.


Favorit dryck?

Nu när de börjar bli lite kallare ute så föredrar jag varma drycker helst varm choklad eller chai late men kaffe går också bra.

 

Favoritband eller artist?

Jag har ingen direkt favorit, jag lyssnar på det mesta och väljer jag en favorit känns det som att jag väljer en speciell musik stil, haha.

Favorit outfit?

Stickade tröjor skulle jag vilja säga, det är bara det att jag har så ont om det och sedan tycker jag inte att det passar så bra på mig, på grund av min övervikt. Jag önskar att jag hade några fler att välja mellan. Jag älskar thigts, alla dagar i veckan men det är lite kallt att gå ut i, lite pösiga mjukisar, en stickad tröja och en halsduk.

Favorit doftljus?

Jag älskar doftljus och min favorit är ju vanilj, alla dagar i veckan.

Favorit serie nu i höst?

The Walking Dead är en favorit just nu då PLL's sista säsong inte kommer förens i Februari. Även The Vampire Diaries är en favorit.

Topp tre sminkproukter i höst?

Mascara, ögonbrynspenna och concealer.

 Stockholm

 ~ Jag älskar dig mer än allt annat. ~


Hejsan hörrni!
Idag blev det en roadtrip till Stockholm för att köpa en router på netonnet. Jag köpte min router för kanske ett år sedan och den har blivit väldigt populär hemma så när jag tar med mig den till pojkvännen så är det inte så populärt, även om den är min haha. Så idag var jag och köpte en ny så fick mamma ta min gamla, den nya är en exakt likadan som min gamla så den är enkel att lära.

Annars blir det att mysa ner oss framför tvn. The Walking Dead står på tur, allt mitt tjat om TWD måste gå er på nerverna,hihi.