Det händer grejer

 ~Vi kör på en minecraft bild. Saknar huset..~ 

Nu är jag på gång igen! Det händer grejer här,
designen är fixad och ingenting ser konstigt ut längre. Nu är det bara en header jag ska komma fram med. Jag har lite idé torka för tillfället så jag får ta och fnula på det men annars är jag nöjd. Riktigt nöjd.
 
Igår var en städdag, jag både städade och diskade och idag är det tvätt som står på schemat. När tvätten är klar har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra så då blir det trök igen, haha.
Senare idag på kvällen så ska jag bege mig upp till Hallstavik och speedway banan. Det är nämligen så att min bror fått ett stipendium eller något sånt och får gå två dagar på speedway med en handledare vilket i det här fallet blir jag. Det lät som att Emelie skulle med så det blir nog grymt.
Hade göttBråvalla festivalen

 
 


Bråvalla festivalen var en sådan grym upplevelse. Jag var så skeptisk i början och jag var nära på att sälja min biljett, men efter lite övertalning utav en vän eller ska jag säga fd vän och pojkvän så följde jag med.
Det skulle alltså bli, jag, Johan och denna vän.
Denna fd vän hade även en annan vän med sig, så vi blev fyra och hade jätte trevligt på bussen ner till Norrköping. Det regnade när vi kom fram så det var bara dra på sig regnkläder och fortsätta. Det började med att den här "vännen" tog nästan ingenting utav sin packning utan lät oss tre bära allt. Vi hade då själva packning så vi inte kunde bära mer så vi var därför tvungen att gå flera gånger i kön vilket jag inte tycker är okej. Personen i fråga har ursäkter på ursäkter och säger en sak men sedan ändrar sig till något annat på 5 minuter. Kön var sååå lång så ni förstår inte. När vi nästan kommit fram till biljett kontrollen hade personen pratat i mobilen nästan hela tiden och säger då att h*n ska åka hem, vilket betyder att vi bärt allt i onödan. 

Väl inne där vi fått ett band som visar att vi är över arton och armbandet som gör att vi kommer in på camping och festival området så får vi vänta i ytterliggare en kö. Denna gången till campingen. Det tog så lång tid även där då dom skulle visitera alla så dom inte hade något vasst på sig.
När vi äntligen kommit in satte vi upp vårat tält och gick igenom allt som var blött och inte. Skorna var under katastrof, gröna skor blev grå/bruna utav lera, strumporna dyblöta likaså väskorna.

På hela festivalen hände det så mycket och jag ville ta så mycket bilder men det gick inte då jag var tvungen att spara batteriet så länge som möjligt. Fyra dagar med 100% i batteriet, dessutom en iPhone som slukar batteri. Hade ett skal med laddning som gick åt och även en halv dålig powerbank, men ändå klarade jag mig ända hem. Sista biten fanns bara några % kvar.

Jag kan eventuellt lägga upp en liten text om varje dag om det skulle vara intressant att läsa? Åker ni till Bråvalla så kan jag lova er en sak, det är inget ni kommer att ångra. För mig var det lite dyrt, men efteråt var det såååå värt det.Uppdatering om Bråvalla kommer