I paketet låg ...

Nikon D3200 + 70-300mm

... min organizer från cocopanda. Jag har länge tänkt på att klicka hem denna och nu när den var så pass nersatt i pris tog jag tillfället i akt. Jag är mer än nöjd, det ända som behövs är att fylla på dessa glesa hyllor som nu finns ;)
Det var dock en vecka sedan jag fick hem den men eftersom vi blev utan internet så fick det vänta lite. Jag orkade inte fixa till bilderna idag men jag hoppas att dom duger ändå. Ljuset var inte det bästa heller. 
Blev utan internet~ bild från i påsk ~
Hej på er sötnosar och hej igen bloggen. Vi blev utan internet under hela påskhelgen vilken inte var det roligaste. De skulle komma den 24:e och installera internet men istället kom dom den 29:e, jag som hade tagit ledigt suck. Nu är i alla fall allting ordnat och jag tycker att det har funkat perfekt hittills. Mycket snabbare än vårat gamla. 

Under påskdagen kände ingen av oss för att äta påskmiddag så istället blev det en stor fet pizza, mums. På kvällen blev det bara tv-tittande. 

Fyller ju även år snart så jag tror att jag ska baka tills dess, har dock inga idéer på vad men vi får se vad vi har. 

Håller dessutom på med ett inlägg till er som kommer ut om några timmar om mitt paket. Så nöjd. 
Godmorgon

~ Bjuder på en arkivbild. ~ 


Godmorgon ruskiga Tisdag och godmorgon läsare.
Idag är jag uppe med tuppen vilket jag kan garantera er inte händer på helger, haha. Så fort klockan ringde var det bara att gå upp då katten gal samtidigt. Idag väntar jag STOOORA paket. Jag lovar ni ska få se, den är större och bättre än min gamla, lite nyfikna? ;) 

Väntar även på ett annat paket som kommer vilken dag som helst. Någonting jag velat ha ett tag som jag vet är väldigt populär och som många då har. Spännande.
Eftersom jag jobbar till 14.30 så kikar jag in då eller när jag kommer hem, det beror på internet. Jag hoppas att ni får en härlig tisdag fast den ser lite tråkig ut just nu.