Godmorgon

Godmorgon, här sitter jag kvart i sju för att ta mig till min praktik. Kan säga att det gick sjukt segt, klockan stod på 05.30 men jag kom inte upp fören 6.30 om inte senare. Är så sjukt morgontrött så det finns inte.

Gårdagen spenderades med två fina vänner i Täby. Vi fick i oss lite sushi för att sedan gå på en shopping tur, dock fick inte jag med mig något hem. Hittade absolut ingenting jag fastnade för sådär extra. Buhu.

Kan även säga så där lite random att det är ganska skönt att det inte finns en hållplats i närheten utav dagiset, (jag vet att det heter förskola nu men det låter så fel). Jag får gå i ungefär en kvart med mina mini steg. ;)
En kort träning, haha. Det blir ändå en halvtimme fram och tillbaka.

Nej nu ska jag släpa mig ut mot bussen. Så sjukt motigt idag men jag tog mig upp och nu ska jag göra det bästa utav dagen. Eventuellt blir det Botkyrka i eftermiddag, vi får se.
Grattis himlens finaste ängel

Idag skulle den mest älskade, underbara och den absolut bästa mormorn fyllt 70 år. Tyvärr hann hon inte bli det då cancern tog henne ifrån oss. En utav de viktigaste människorna i mitt liv. Kan de inte bygga något så man kan ta sig upp till himlen? Skulle verkligen uppskatta det. Mormor var mitt allt, gjorde inte ett skit utan henne, inga möten ingenting. Jag hoppas i alla fall att du slipper ha ont nu. Du betyder så mycket för oss alla, vi saknar och älskar dig mormor. Kom tillbaka. <3
4 snygga från NA-KD


Man kan säga att hösten är här, det börjar bli kallare ute vad passar bättre om inte fluffiga och tjocka tröjor? Hittade massor med fina på NA-KD. Sneakersarna är ju hur snygga som helst?! Klackar, ja jag har aldrig varit ett stort fan av klackar men dessa var ju wow. In och kika och berätta gärna i kommentarerna. 

Sponsrat inlägg.